Header Baru Blog Karya Emila Yusof



 
Salam semua, sambil menghayati lagu nyanyian Suhaimi Mior Hassan, "Bila Berpacaran.."boleh pandang-pandang,jangan pegang-pegang..he he (gurau sahaja).Inilah header terbaru blog saya hasil karya blogger yang saya hormati Emila Yusof.
 
Anda pun boleh pesan satu,layarilah blog beliau dan anda akan dapat maklumat bagaimana hendak menempah header dari beliau dan harga boleh runding.Setiap hasil karya seseorang perlulah kita hargai,barulah kita akan merasai nikmatnya.Wassalam.
 



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Selasa, Februari 22, 2011

27 Komen:

  1. sure honoured gile klu dpt emila yusof designkan header kita :)

    BalasPadam
  2. woww.. menarik skali lah..

    Oh ya bang Zul, saya dah bertukar domain balik, domain sekang down, jdi saya akan terus setia pada blogspot domain...
    ni url baru saya ye... http://9w2ury.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. lama tak naik sampan..

    BalasPadam
  4. assalamualaikum

    cantik kolek tu...terasa nak naik je

    BalasPadam
  5. Salam Zul, bender berseni macam tu ttp cantik ada nilai dan maksud tersendiri :)

    BalasPadam
  6. Salam..
    Hmm, cantik header baru...

    tp napa ek blog en. Zul 79% (merah) je, selalunya 82% ke atas (kuning/ hijau). Ni mesti ada sesuatu yg berat, tp apa ya?rasanya ini tak ada kena mengena dgn header baru...

    BalasPadam
  7. salam..
    wah, sgt berseni, cantik!
    ^_^

    BalasPadam
  8. Cantik....
    Kebetulan blogwalking nampak ni kat blog emila....

    BalasPadam
  9. wahh..ada org sponsor tu..
    mcm chii ni..tah bila ada org nk sponsor ;p

    BalasPadam
  10. @iza

    Dah okey Iza..ada kesilapan lain tadi
    bukan dari header..terima kasih perasankan saya..

    BalasPadam
  11. @chii

    opppps..nope..tiada sponsor dari sesiapa..saya menghargai karya ini dengan harga yang tertentu..he he

    BalasPadam
  12. salam
    ada banyak usaha
    ada bermacam pula cara menghargainya

    memang ada seninya

    BalasPadam
  13. design yang mantop!! tak ubah mcm design banner asal..

    BalasPadam
  14. Salam...

    Dah org bagi,amik jelah yek..
    Koi lebih suka pic header lama aok..
    Perahu tu kelihatan hidup dan boleh
    beri kita ketenangan bila menatapnye..
    Seolah2 kita ade di situ...

    BalasPadam
  15. tak terasa lambat ke naik perahu...hehehe..sebenarnya aku jelous le sebab nak tukar Header tapi x de idea menarik,tak reti pun sama...photoshop?lagi tak reti...ada idea?

    BalasPadam
  16. satu karya yg cnatik dan kretif mbuat seme org mmandang tak jemu..mkin di pandang makin minda kite bfantasi jauh dagn citerasa masing2....

    BalasPadam
  17. Wow.. karya professional tu :)

    Tentunya blog ini akan lebih ceria bila mendapat sentuhan pro untuk headernya

    BalasPadam
  18. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam
  19. mmg simbolik header baru ni.. tahniah kpd pencipta :)

    BalasPadam
  20. AsSalam...Terima kasih Encik Zul kerana sudi mengupah saya melukis header Encik Zul.

    BalasPadam
  21. sy pun teringin nak buat header sendiri..yg ada skrg ni tak best lah..huhu..
    bosan je..nak lah juga bunga2 ke apa ke..
    mahal tak tempah header di emila tu cik Zul?

    BalasPadam
  22. @adele

    Ermmm..email saya..
    nanti saya bagitahu
    harganya...

    zulkbo@yahoo.com

    BalasPadam
  23. وعليكم السلام ورحة الله
    Terima kasih semua kerana
    sudi singah dan mencoretkan
    komen anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah khair..

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA