Hanis Zalikha Pun Kalah Dengan Nursyella Kamarudin

Salam semua, antara carian terhangat di internet sekarang ialah berkaitan dengan seorang artis lama yang tiba-tiba muncul bergaya seksi yang banyak di paparkan di laman blog dan web.Nursyella Kamarudin namanya, memang manis orangnya bila bertudung.


Nursyella mempunyai tiga album, bermula dengan judul Manis, disusuli Pasti Kembali dan terakhir pada 2006 dengan album koleksi 60-an. Antara lagu popularnya ialah Menangis Dalam Hujan dan Kaulah Bintang.

Nursyella atau nama sebenarnya Nurshid’la Ahmad Kamaruddin, 25, berkata dia mengakui foto yang tersebar itu adalah dirinya, namun itu bukan bermakna dia perempuan murahan yang boleh dikaitkan dengan kehidupan songsang seperti gemar berhibur di kelab malam dan rela menggadai maruah ditaja lelaki hidung belang mahupun orang kenamaan.

“Orang tak tahu susah payah saya selama lapan tahun menyepi. Orang hanya tahu mencaci dan menghina saya dan terbaru, menyebarkan foto peribadi saya.“Memang itu foto saya. Saya bukan hipokrit dan begitulah gaya saya berfesyen, tapi tak sangka boleh mengundang kontroversi hingga saya dituduh sengaja nak tayang payudara.

Saya tidak lah berminat nak paparkan gambar yang di katakan seksi tersebut, sekadar mendapatkan info lagu apakah yang dinyanyikan beliau satu masa dahulu.Khabarnya inilah lagunya yang pernah di nyanyikan beliau dahulu;

Menangis Dalam Hujan





Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Februari 09, 2011

28 Komen:

  1. popular ke dia nie, tak femes pon. aku pon tak kenal beliau, heheh. huh ! bikin kontroversi

    BalasPadam
  2. anjakan berlaku dlm diri..alhamdulillah..org yg cmel..nampak semakin comel =)

    BalasPadam
  3. Salam...
    Tak kenai pun...
    Tp sedap juga lagu tu...

    BalasPadam
  4. dia prasan tak kat koi, sebab koi tak brapa perasan kat dia

    BalasPadam
  5. rasanya penulis lirik ni perlu belajar banyak lg utk menghasilkan lirik yg berkualiti..agk kelakar ayat2nya..

    tp suara pempuan ni mcm Siti Nurhaliza lah. serius :0

    BalasPadam
  6. oh dia neh.
    rasanya dulu pernah masuk melodi pasal imej seksi dia.
    masa dia mula2 jadi artis dulu takda laa seksi mana pun.
    kalau xsalah i, dulu dia orang susah and ramai adik bradik.
    ada gosip kata dia scandal ngan vvip sebab tu dia boleh bukak butik ke apa ntah.
    kalau salah cakap, mintak maaf laa eh.
    =_='

    BalasPadam
  7. Mmg manis kawan pernoh TERtengok gambar dia tu mmg seksi sekse :(

    BalasPadam
  8. bikin gempak niii...tapi tak kenal lak artis sexy niii...

    BalasPadam
  9. salam..
    dulu mmg dia ni aktif tapi menyepi kerana ada bisnes sendiri..

    BalasPadam
  10. Ada no hp dia Zul..bagi koi sikit ..

    BalasPadam
  11. sebab dia cantik dan paling org nak tgk yg seksi tu..
    mmg dah sah kalah hanis zalikha belum lg klu dia ada blog..:)

    BalasPadam
  12. Salam...

    Koi pun nak tanye soklan yg sama mcm Cemomoi San ter...hehehe

    BalasPadam
  13. salam..

    Kalau nak jadi artis popular dgn jalan mudah mcm tulah create contreversi..

    BalasPadam
  14. huhuhu..
    biase la lau mulut orang.
    lau tu gaya dyer kite x leh nak hang.
    just berdoa satu hari nanty allah berikan dyer petunjuk agar berubah.
    amin.

    BalasPadam
  15. sape pulak nih...his pas sorang2 artis, haram kome x kenal langsung

    nok glamer senang je buat la bende tak senonoh

    hah kenai la di orang

    BalasPadam
  16. aiseh..buleh tahan comelnya hehehe

    BalasPadam
  17. Salam zul,

    Kakak kalau bab artis memang tertinggal selalu. Jarang mengikuti dan kurang minat. Tapi cantik memang orgnya....

    BalasPadam
  18. dia x popular tp lagu ni best..ikut telinga org la..siapa yg suka dengar dia akan kata/komen suka..jika tidak dia komen yg sebaliknya la...

    BalasPadam
  19. available lagi ke..nak usha..ada contac no/email/fb..bukan apa..nak tambah koleksi...

    BalasPadam
  20. hai Makcikmanggis ni ketinggalan bas..tak kenal artis artis generasi baru ni hehe.

    BalasPadam
  21. tak paham betul orang camni,dia marah org komen dia murahan atau seumpamanya...apa dia nak suruh orang puji ke dia pakai seksi2 tu...?

    BalasPadam
  22. salam,

    mungkin dia nak femes balik tapi tak tau dengan cara apa..

    sebab itu dia dok pakai macam tu.


    kira sekarang dia femes lagi banyak dari dulu..hehe

    BalasPadam
  23. Moral....bila nak bergambar tu fikirlah lah dulu akibatnya dari gambar tesebut.

    Apa itu Skim Cepat Kaya ?

    BalasPadam
  24. Hello Bro,
    Nampaknya dia semakin faymes di blog ini hehe...

    BalasPadam
  25. owh.. tak perasan lah pulak...

    BalasPadam
  26. dulu pernah baca kisah sedih dia kat majalah Mangga..
    sekarang dia dah happy nampaknya...

    BalasPadam
  27. وعليكم السلام
    semua..terima kasih
    kerana sudi meluangkana
    masa mencoretkan komen
    anda di sini..amat saya
    hargai..jazakumullah

    BalasPadam
  28. manusia zaman skang...klau itu yang terbaik untuk diorg..diorang buat jew..x kesah orang lain dah..kadang2 sifat mcm tuh baik..klau x nyusahkan orang lain la...hehe

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog