Kalau Beginilah Harganya ?




Salam semua, bila di layan memang nampak lawak..beginilah harganya blog saya mengikut perkiraan biz information org. Sekadar santai dan seronok sendiri bolehlah. Realiti harganya di pasaran, entahkan nak pekena nasi kandar Pelita pun tak lepas..he he.


Sumber:
http://bizinformation.org/

Dapat award lagi dari rakan blogger Cemomoi , terima kasih saudara kerana ingatkan saya.Buat rakan semua, sudi-sudikanlah kiranya kalian layari blog rakan saya ini.Sesama kita meriahkan kotak komen beliau.Wassalam.







Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Sabtu, Januari 08, 2011

54 Komen:

  1. Salam..Kayo pak cik kalau harga blog macam tu...

    BalasPadam
  2. @EDDIE YUSTIN

    Tengok boleh..
    percaya jangan sekali..
    jeles lak Hanis Z nanti,
    he he..

    BalasPadam
  3. boleh beli semua doodles sy..hehe kidding ja =)

    BalasPadam
  4. eh! nasi kandaq pelita mahal nasi kandaq qudrat murah dekat2 je dgn rumah sy.. hehe

    BalasPadam
  5. @NICK IRFAN

    Peminat juga ka..
    memang agak mahal
    di KL ni Nick..
    sekali makan kalau
    tak RM10 jangan singgah

    BalasPadam
  6. @Miecyber

    Rega tong kosong
    je tu Mie..pedooh je..

    BalasPadam
  7. Salam...

    Kalau gitu reganye baik aok jual jer bro..heheh..Koi nak minjam 2-3k yek.. :P

    BalasPadam
  8. Lebih suku juto weh.Rate boleh berjalan ni.

    BalasPadam
  9. boleh tambah cawangan tu..
    hehehe..
    :D

    BalasPadam
  10. Salam ziarah zul..
    Tak mustahil tu.. kalau dizinkan..

    BalasPadam
  11. salam
    memang tak boleh dipercaya
    kalau nak jual potongan harga 90% pun tak siapa nak beli

    BalasPadam
  12. Huh... mahal tu. Kalau bleh jual best yer.. buat2 jual, pastu buat lagi... kayee...

    BalasPadam
  13. Kalau begitu nilai bro Zul bernilai sebegitu memang best :-)

    BalasPadam
  14. adus teringat pulak nasi kandar pelita di tesco ipoh...kuah campur,ayam madu,sotong kari,bendi rebus...nyam nyam...

    BalasPadam
  15. salam..
    hehe
    dah lama tak pekena nasi kandaq
    ^_^

    BalasPadam
  16. salam
    wah kalau dah cecah harga tu boleh jadi hartawan kawan kita ni hehe

    BalasPadam
  17. he3...wah en zul..pe lagiiiiii jual arrrr :D

    BalasPadam
  18. byk 2..bleyh beli kete dh..hihi

    BalasPadam
  19. ambi tolong promote tima kasih, kot bule naik saham sama macam rega blog oak ter

    BalasPadam
  20. tak yah keja klu blog harga gtu...hari2 wat blog dan jual..ngehehheh

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum sdra...

    Jauh sangat blog saya berbanding dengan blog sdra. Value blog saya cuma 29,000 jer..

    BalasPadam
  22. Heheheehe...saudara razak cuba jgk ye..ok la tu saudara razak..saya punye blog 1434.70 je...hehehehe

    BalasPadam
  23. kalau mcm ni lah..buangkan je blog ni amik nilai duit tu je :D

    BalasPadam
  24. @Abd Razak

    W_salam..
    lepas dah beli sebuah
    Kancil tu saudaraku
    Abdul Razak..he he

    BalasPadam
  25. @ChipCoklat

    Blog anda baru lagi tu..
    lama-lama juta reganya..
    ada potensi saya lihat
    he he..

    BalasPadam
  26. @Anak Ulu Cheka

    Yesss...Pak Cik kayapppp..!!
    he he..

    BalasPadam
  27. @adele

    Nak jual dan buat 4-5 blog la
    gini..ada sapa nak beli..?he he..

    BalasPadam
  28. hehe.. kalau terjual ni.. mmg kaya raya..

    tapi mmg ada org yg jual2 domain kan.. mcm dalam blog rohaizad.com hari tu ada cerita :D

    BalasPadam
  29. waaa kayo la kalau macam tu.. buat 3 blog dah berapa..eh tak reti nk kira dah ni..hehe

    BalasPadam
  30. nak chek gak ler.., kalau laku leh jual.

    ...nasi kandar line clear best gak...hi..hi2

    BalasPadam
  31. Wah, mahalnya harga, tak mampu saya nak beli, huhu

    BalasPadam
  32. Mahalnya,,kalau betulla macam tuh boleh beli kereta sebuah tuh.

    Latest Entri :
    Pameran Coklat 2011 : Jom Makan Coklat

    BalasPadam
  33. Hello bro,
    boleh jadikan ia inspirasi... ni Zulkbo

    BalasPadam
  34. $340K tu.. banyak tu.. boleh pencen awal kalau dapat banyak tu.. tu belum convert lagi tu

    BalasPadam
  35. jage2 nt income tax mai cari

    BalasPadam
  36. boleh la hulur kat aku sikit...nak repair kereta
    sebab ko dah kaya sekarang

    BalasPadam
  37. @abadi romeo

    Tunggu Tun M beli blog aku..
    siap aku tukar sebijik keta
    baru Honda City kat ko..he he
    boleh beli 4 biji tu..lepas discount lah..(berangan dulu)he he..

    BalasPadam
  38. pakcik kayo! hahahahaa

    BalasPadam
  39. mahalnya.. bang zul.. agak2 nak jual ker?? kalau betullah..

    BalasPadam
  40. wah...cepat la kaye mcm ni ye...
    saye pun nak jugakkk...

    BalasPadam
  41. lalala..indahnya kalu dapat byk tu heeee

    BalasPadam
  42. suri punya 30121010 heeeee ? boleh ngak.

    BalasPadam
  43. salam, wah mahal tu bang boleh buat beli umah teres dua tingkat..hihihi

    BalasPadam
  44. Boleh gadai je blog kalau dah tinggi harga..

    BalasPadam
  45. @relevan

    Pajak gadai Ah Kou
    nak ambik ke wehh?
    he he..

    BalasPadam
  46. uiyooooo....!!!pakcik kayooo...boleh beli merz sebijik dah tu..keh keh keh..jangan mareeee.. :)

    BalasPadam
  47. Kawan dah test. Kawan ingat blog kawan samah siya je harga dia, beribu jugak. haha ambil hati betul lah.

    BalasPadam
  48. belajar banyak

    BalasPadam
  49. Przeczytaj caly blog jest bardzo dobry

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA