Gempar UFO Dilihat Di China




Salam semua..terbaca berita di satu laman web mengenai kegemparan adanya piring terbang UFO di lihat di China.Khabarnya sampai mengakibatkan lapangan terbang di sana di tutup??




According to reports of some Chinese airport officials, the UFO was picked by their radar on July 7, 2010 in China at about 9 p.m. in the evening. Since they couldn’t exactly identify what they had seen, they grounded flights in and out of the Chinese airport for about an hour causing passengers to be left stranded.


Juga ada videonya di sini..agak-agak anda betul ke??We are not alone in this world..he he..Wassalam.




Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, Oktober 07, 2010

25 Komen:

  1. salam zulk..entahlah macam2 cerita dan gambar yg kita dah lihat dari dulu2 lagi terutamanya diUS..kali ni diCina pula..tak tahulah betul ke tak kan..

    BalasPadam
  2. uishh... biar betul... ye ke UFO, wujud ker?

    BalasPadam
  3. nampak cahaya lampu sikit..kata UFO..lampu sikit UFO..sikit-sikit UFO...padahal UFO tak pernah dilihat dengan sepnuhnya/reality..mana kita tau UFO ada lampu!!!!kita tau mana?..mana kita tau?..kita tengok bila??..

    BalasPadam
  4. betul ker UFO tu wujud...?

    BalasPadam
  5. hohoho! dulu masa kecik2 saya sgt berminat dgn dunia ufo sampai mimpi2, hohoho! :)

    BalasPadam
  6. Tak nak dia lalu kat malaysia nei yeek boleh juga numpang nengok hehehe......

    BalasPadam
  7. cerita UFo ni selalu menjadi tarikkan..
    mungkin benar dan mungkin tidak..

    but nice sharing bro

    BalasPadam
  8. Sekarang banyak orang mau jadi makhluk asing macam dalam UFO ni..

    Suka buat haru sana sini..

    BalasPadam
  9. diorang tumpang lalu... biarlah, ruang angkasa kan hakmilik bersama...
    :)

    BalasPadam
  10. kalau based on documentary ' the arrival '.. ufo ni ciptaan dongeng amerika untuk memesong fikiran org islam..

    BalasPadam
  11. UFO yang masih misteri..

    BalasPadam
  12. salam
    masih dok was-was lagi ni dengan cerita UFO ni, banyak yg boleh direka sekarang ni hehe

    BalasPadam
  13. orang main bunga api tu kot..hehe
    selagi takde yang real susah kita nak percaya sebab byk sgt yg suka edit ni..

    BalasPadam
  14. Salam,

    dengar boleh tapi tak percaya selagi bukan ada depan mata..

    BalasPadam
  15. baru2 nh ada wakil bumi (rakyat msia) plak y nk berckp ngn alien :P

    BalasPadam
  16. salam..
    dalam minggu lepas tak silap saya.. ade tak abg zul baca dalam paper metro pasal ade sorang usahawan wanita & anaknya nampak macam piring terbang lalu tepi apartmentnya kat bkt jalil.
    dia siap tangkap gambar lagi...
    tapi beritanya macam tu aje.. tade orang menyiasat ke??

    BalasPadam
  17. biler dia nak mendarat ke Bukit Jalil????huhuhuh

    BalasPadam
  18. salam,

    saya pernah dengar cikgu saya kata..

    "...apabila berlaku kiamat, maka gemparlah makhluk di bumi dan di langit..." katanya ayat al Quran, makhluk di langit tu merujuk kepada UFOlatu kot?, wallahualam.

    BalasPadam
  19. sampai sekarang aku merasakan UFO tu menjadi satu misteri

    BalasPadam
  20. salam,

    UFO? apalah mereka ni nak,dari dulu sampai sekarang,hanya dapat gambar objek jer...yg betul2 belum ada yg nampak dan jumpa depan mata.

    BalasPadam
  21. entah la...nk pcaya ke x hehehe

    BalasPadam
  22. Ufo erk...hehhee...
    penduduk marikh dtg nak ngantor bantuan
    banjir ke Pakistan kot...GPS dorg rosak..
    tu yg tersesat ke China...heheh..

    BalasPadam
  23. salam zul, koi percaya hal ni. :)

    BalasPadam
  24. salam,
    na mungkin he....
    Setakat ada sinaran/lampu terus kata UFO. Lainla kalau mendarat betul dibumi dan ambil gambar kapal UFO tue.

    BalasPadam
  25. mungkin pesawat pengintip buatan negara maju kot..rasanya manusia jer boleh wat pesawat camni..wallahualam

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA

Carian Blog