Pemain Bola Paling Hodoh


Salam semua..di dalam kereta sewaktu perjalanan pulang dari tempat kerja tadi ,terdengar Radio Bernama 24 melalui pungutan secara online www.BeautifulPeople.com mengumumkan pemain bolasepak yang terkacak dan terhodoh sepanjang Piala Dunia 2010.Agak menarik untuk saya berkongsi dengan anda semua.Sekadar infomasi pandangan orang ramai dan bukan niat untuk mengata sesiapa.



Most beautiful, according to online voters subscribing to the site, are Italy's Fabio Cannavaro, Fernando Torres and David Villa of Spain, US mainstay Landon Donavan and France's Thierry Henry.

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
VVVVVV
VVVV
VVV
VV
V


Yang paling hodoh jatuh pada Wayne Roonie..penyerang England, pasukan yang tersingkir awal..kesian dia.. dah la tak dapat score gol sebijik pun,di tabalkan pulak pemain paling hodoh sepanjang Piala Dunia versi 2010 kali ini.



Senarai Lengkap

Pemain Bola Sepak Piala Dunia 2010 yang paling kacak

1) Fabio Cannavaro, Itali
2) Fernando Torres, Sepanyol
3) David Villa, Sepanyol
4) Landon Donovan, USA
5) Thierry Henry, Perancis
6) Edinson Cavani, Uruguay
7) Kaka, Brazil
8) Cristiano Ronaldo, Portugal
9) Didier Drogba, Ivory Coast
10) Keisuke Honda, Jepun
11) David James, England


Pemain Bola Sepak Piala Dunia 2010 yang paling hodoh

1) Wayne Rooney, England
2) Franck Ribery, Perancis
3) Carlos Tevez, Argentina
4) Vladimir Stojkovic, Serbia
5) Benjamin Huggel, Switzerland
6) Zdenko Strba, Slovakia
7) Rafik Saifi, Algeria
8) Scott Chipperfield, Australia
9) John Terry, England
10) Ryan Nelson, New Zealand
11) Daniel Agger, Denmark

Sumber:Bernama





Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Khamis, Julai 08, 2010

31 Komen:

  1. salam..
    kalau saya jadik wayne rooney.. boleh menanges sambil golek2 kat padang bola...
    kesiankan.. pemain bola paling hodoh tapi banyak duit...

    BalasPadam
  2. kesian wayne
    sudah jatuh ditimpa tangga

    tak apa le wayne, kamu tetap kaya
    cuba di piala eropah pula 2 tahun lagi...

    BalasPadam
  3. jahat tol la sape yg buat vote neh...
    hehehe...

    BalasPadam
  4. mak koi pesan, rupa takleh uboh, tapi perangei boleh uboh

    BalasPadam
  5. Salam,

    Cian wayne rodney(tgh tunggu game jerman vs spain)

    BalasPadam
  6. padanla wayne rooney tu..tgk la dlm iklan nike tu..jd boroi. ekeke
    Health and Beauty Blog

    BalasPadam
  7. walaupon hodoh..tp kaya tu bro koi..ada lamboghini..byk gak kete dia..papepun..spain mybe menang malam ni


    New Entry Pawaka19 Dot Com

    "Manuskrip Adoft Hitler Sewaktu di Penjara , Di lelong"

    BalasPadam
  8. kenapa takde senarai pemain kulit hitam dalam senarai pemain terhodoh tu eh?

    BalasPadam
  9. Salam Zul .. Harap sihat and happy ketika ini .

    Pemain bola sepak . Dah ensem macam tuh pun, still dikira hodoh ?

    hahahaa kasihan ...

    BalasPadam
  10. mcm nonsense je wat ranking benda2 mcm ni..cubalah wat ranking pemain paling berdisiplin ke, paling tinggi semangatnya ke

    barulah positif..

    BalasPadam
  11. setuju ngan mak cemomoi.hehe

    BalasPadam
  12. salam..pemain terbaik dunia..arjen robben..walau botak ( mcm saya heheheh) tp kelicikannya amat hebat...

    BalasPadam
  13. salam

    hahahhaha
    padan muka
    teringat lak kat kawan ku dulu
    peminat wayne rooney
    pemain mu kan?
    eh eh ya ke
    hahahha

    salam oak
    koi semut hitam. aok semut merah ya
    lallala

    BalasPadam
  14. apasal nama koi xtersenarai dlm nama pemain wc paling ensem tu????

    BalasPadam
  15. mujur ronaldinho tak main. tidok dia dapat jugek. hahaha

    BalasPadam
  16. Pemain paling di gilai wanita tak ada ke Zul?..

    BalasPadam
  17. Rupa tak lawa tak pe dalam hati ada taman hehehe...

    BalasPadam
  18. fuh..nasib baik kekasih gelap sy christiano ronaldo masuk dlm kategori kacak..klu dia xmasuk..mmg senarai tu xbole pkai heheheh

    BalasPadam
  19. salam,
    tak pe rooney... muka tak hensem pun poket tebal, bini lawa... :)

    BalasPadam
  20. err..mak setuju kot!! mak x pueh ati nih..apsal kekasih pujaan mak x tersenarai kat player ensem? eh ceh!!! dia x main daaa thn nih...

    BalasPadam
  21. walaupun hodoh en zul...tapi byk masukkk...ongkosnya...hodoh belakang kire...hehehehe

    BalasPadam
  22. Salam En Zul,

    Agaknya kalau kita ni pemain bola untuk world cup ni kita jatuh dalam kategori mana yer?

    Ada2 jer mereka ni.

    BalasPadam
  23. salam.

    wayne rooney cakap biar la orang kata apa pun ada dia kesah hehe..

    BalasPadam
  24. Sallam En Zul,

    Hodoh tak pe, janji poket gemuk....

    BalasPadam
  25. suka komen cemomoi.

    BalasPadam
  26. rsnye hensem lg zulkbo =))

    BalasPadam
  27. Aslmkm Zul.
    Hahaha! Ada mereka kisah?
    Tapi Kak G suka Fernando Torres & Kaka ... sekadar suka tengok saja!
    Bg kebanyakan wanita, rupa bukan ciri utama la Zul.
    Hmmm ... Kak G terfikir saja - kenapa Zizie Izette tu mahu jadikan Bung Mokhtar tu suaminya?

    BalasPadam
  28. kesian kan si wayne ti.. alahai sabar je lah.. masing2 ada kelebihan masing2..

    BalasPadam
  29. hahaha, macam2 mat salleh ni, drogba pun boleh masuk kategori kacak..., mesti vote tengah emosional ni hahaha

    BalasPadam
  30. canavaro tu tak ensem la..camne leh dpt top tah..ensem lagi torres ngn kaka..hehehhe

    BalasPadam
  31. walaupun dia hodoh kan dia banyak uit tueeeeee best2

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA