Video Penjelasan Nur Amalina Che Bakri Berkenaan Isu Gambar Seksinya




Hari ini sekumpulan wartawan tempatan dari stesen TV9, Astro Awani juga akhbar Harian Metro, Sinar Harian, Berita Harian dan Utusan Malaysia  berpeluang menemuramah Nur Amalina Che Bakri menggunakan Skype, di rumah ibunya di Kota Tinggi, Johor. Semuanya, bagi mendapatkan gambaran sebenar mengenai pelbagai tohmahan terhadap beliau di media sosial  contoh blog dan facebook, baru-baru ini.





Beliau menceritakan mengenai perkembangan terkini dirinya yang masih berada di United Kingdom dan menasihati kepada semua yang telah memfitnah beliau dengan pelbagai tohmahan agar menyedari kesilapan masing-masing. Beliau juga akan mengambil iktibar dari nasihat dan komen yang berguna dari semua orang.



Posted by: Zulkbo zulkboCom Zulkbo Blog Updated at : Rabu, Januari 04, 2012

26 Komen:

  1. jelas benar dia dah berubah,
    dari pelajaran mungkin hebat seperti dulu,
    tapi penampilan lain benor dah...

    Hanya Allah mengetahui segalanya

    BalasPadam
  2. kelu lidah untuk berkata..

    BalasPadam
  3. Sekali air bah ; sekali pantai berubah.

    BalasPadam
  4. Jadi apa yang di tulis di dalam blog blog itu betul lah dan tidak di nafikan ..
    Kenapa dia cakap Melayu macam ada slang jer yer..

    BalasPadam
  5. Tgk penampilan pun dah berubah

    BalasPadam
  6. salam, harap kenyataannya benar....namun penampilannya sudah jauh berubah berbanding dulu.

    BalasPadam
  7. aku tulis kat sini bukan nya amalina baca pun tapi saja nak cakap biar jutaan ribu orang mendoakan amalina tapi jika Allah s.w.t sudah menarik hidayahNya tidak ada yang dapat menghalang begitu juga sebaliknya

    BalasPadam
  8. "Bagaimana jika gambar peribadi mereka sendiri, atau anggota keluarga mereka diceroboh, disebar dan difitnah yang bukan-bukan? "



    Ibu Nur Amalina 17A SPM sound direct kepada Blogger Traffic Hunter... Respon dari Amalina facebook n youtube....

    Rujuk Entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2012/01/isu-panasss-ibu-nur-amalina-17a-spm.html

    BalasPadam
  9. Sallam,

    Harap Nur Amalina segera berubah, kembali ke asal..

    BalasPadam
  10. Sy doakan dia berubah ke arah yg lebih baik dan terus berjasa kepada masyarakat dlm bidangnya.. Dia merupakan idola sy, tak salah rasanya nak terus jadikan dia idola dalam pelajaran. yg baik kita itu, yg tak elok kita tinggalkan.

    BalasPadam
  11. Hanya Allah mengetahui segalanya

    BalasPadam
  12. kita doakan je lar yang terbaik untuk amalina..
    manusia x lari dari melakukan kesalahan..

    BalasPadam
  13. Cukuplah sekali kesilapan yg dia buat...smoga kembali ke pangkal jln.amin

    BalasPadam
  14. yatie tak pernah komen apa2 tentang kes ni, sebelum ni, bukan apa..susah juga takut jadi fitnah..tapi bila lihat video tu, yang pasti dia dah tak bertudung
    harap2 beliau sedar..

    BalasPadam
  15. xtau nak cakap la bro....lumrah dunia...bukit lagikan boleh gondol apatah lagi manusia...

    BalasPadam
  16. saya tak berani nak komen..takut mengaibkan....

    BalasPadam
  17. Doakan yg terbaik untuk Amalina..

    BalasPadam
  18. slm en.zul....
    semoga sihat2 selalu...
    sy bekpes roti hrni...pastu mkn buah,jiran bg..heheh

    sy rs dia masih lg pelajar pintar...cuma penampilan nya dh berubah...

    BalasPadam
  19. Allah Maha pemurah lagi Maha menyagi...pintu taubat sentiasa terbuka...

    BalasPadam
  20. Allah Maha pemurah lagi Maha menyagi...pintu taubat sentiasa terbuka...

    BalasPadam
  21. Cemerlang akademik tak semestinya peribadi dan akhlak turut cemerlang.
    Kalau tak dijaga, memang akan terhakis hari demi hari.

    BalasPadam
  22. KEJUTAN BUDAYA

    BalasPadam
  23. moga cpt sedar

    BalasPadam
  24. tahniah atas setiap kejayaan.. tp tak perlu menegakkan benang yg basah.. jika betul ape yg di sebarkan.. minta jd kan ikhtibar..mmg la bak kata org putih "be ur self".. tp agak2 la..lg negatif pandangan org dgn video yg di siarkan ni.. Allah Maha Mengetahui..

    BalasPadam
  25. Kenape nak kena ubah penampilan .. kiteorg study kat oversea.. biase2 je..

    BalasPadam
  26. hope dier berubah.. Amin...

    BalasPadam

PERKONGSIAN MENARIK LAMAN BLOG LAIN JANGAN LUPA BACA